001.jpg

Із 4 квітня фахівці Центру надання адміністративних послуг реєструють та знімають з реєстрації місця проживання громадян у відповідності із Законом «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування та оптимізації надання адміністративних послуг».

У зв’язку із тим, що з 4 квітня сумський ЦНАП отримав від житлово-експлуатаційних організацій, інших підприємств, установ та організацій, що забезпечували ведення картотек із питань реєстрації фізичних осіб, він здійснюватиме відповідний реєстр територіальної громади міста Суми.

Прикінцевими та перехідними положеннями ухваленого Закону було визначено, що у вказаний термін виконавчим органам сільських, селищних, міських рад мають бути передані картотеки з питань реєстрації фізичних осіб.

Передача картотек з питань реєстрації фізичних осіб здійснюється одночасно з передачею у комунальну власність обладнання для зберігання та обробки зазначених картотек, якщо воно перебуває у державній власності.