002.jpg

Відділ «Служба 15–80» повідомляє про регламентні та ремонтні роботи на внутрішньобудинкових мережах, які вимагають відключення води.

Йдеться про будинки за адресами: вул. Заливна, 13 (заміна корінних кранів холодної та гарячої  води в квартирі); вул. І. Сірка, 37 (ремонт труб холодної води в квартирі); вул. Територія ЧРЗ, 9, пр-т Т. Шевченка, 6 (заміна корінних кранів холодної та гарячої води в квартирах); вул. І. Сірка, 25 (заміна стояків холодної та гарячої води в квартирі), вул. Харківська, 54 (заміна корінних кранів холодної та гарячої  води в квартирі), вул. Охтирська, 21/1 (заміна труб холодної води в квартирі); вул. Садова, 53 (заміна стояків холодної та гарячої води в квартирі), вул. Ковпака, 63, 87 (заміна корінних кранів холодної та гарячої  води в квартирах); вул. Ковпака, 75, вул. Горького, 23/1, вул. Генерала Чібісова, 16/1 (заміна корінних кранів холодної та гарячої  води в квартирах).

Працівники відділу «Служба 15-80» тримають питання на контролі та проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з населенням.