001.jpg

Управлінння охорони здоров’я інформує про виконані минулого тижня у лікувально-профілактичних закладах міста ремонтні роботи.

У КНП «Клінічна лікарня № 4» продовжували капітальний ремонт приміщень неврологічного відділення (вул. Металургів, 38).

У КНП «Клінічна лікарня №5» завершували капітальний ремонт приміщень першого поверху (каб. № 100) поліклініки, виконували капремонту кабінету комп’ютерної томографії хірургічного корпусу № 1

Виготовили проєктно-кошторисну документацію на капітальний ремонт ліфта № 1432 в будівлі харчоблоку, самої булівлі харчоблоку, приміщення операційної № 6 операційного блоку хірургічного корпусу та двох ліфтів у хірургічному корпусі. На останніх трьох об’єктах також оголосили тендерну закупівлю.

Уклали договір на виготовлення ПКД на капремонт хірургічного відділення № 1 у хірургічному корпусі № 1.

У КНП «Дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди» виконували роботи з капітального ремонту електрощитової з влаштуванням АВР та встановленням дизель-генератора на вул. Троїцька, 28 (також укладено договір на технічний нагляд), проводили капітальний ремонт вхідної групи та санвузла першого поверху на вул. Праці та вул. І. Сірка, 3.

Велись підрядні роботи з капремонту вестибюля з сходовою клітино (вул. Троїцька, 28). А от завершили за даною адресою підрядні роботи з поточного ремонту кабінетів ультразвукового дослідження та офтальмолога старого корпусу, металопластикових дверей стаціонару, ремонтсистеми опалення старого та нового корпусів, встановлення рентгенозахисних дверей.

Крім цього, уклали договір на технічний та авторський нагляд й проходження експертизи проєктно-кошторисної документації клініко-діагностичної лабораторії (вул. Троїцька, 28), на закупівлю дозатора кисню із зволожувачем для назальної вископотокової оксигенотерапії Max Venturi, високочастотного зварювального електрокоагулятора ЕК-300М для зварювання біохімічних тканин в операційному блоці, на виготовлення проєктно-кошторисної документації з капітального ремонту внутрішніх мереж опалення, водопостачання та каналізації нового корпусу та системи централізованої подачі кисню (з встановленням кріоциліндрів) в новому корпусі (вул. Троїцька, 28), на проведення робіт з експертизи капітального ремонту внутрішніх мереж опалення, водопостачання та каналізації нового корпусу та на поточний ремонт приміщень і покрівлі (вул. Івана Сірка, 3).

У КНП «Клінічна лікарня Святого Пантелеймона» встановили та ввели в експлуатацію комп’ютерний томограф.