001.jpg

Члени виконавчого комітету 19 квітня визнали роботу зі здійснення департаментом інфраструктури міста делегованих повноважень за минулий рік недостатньою.

Перш ніж перейти до процедури голосування за даний проект рішення, директор департаменту інфраструктури Григорій ЯРЕМЕНКО прозвітував за виконану в минулому році роботу в цьому напрямку.

За його словами, минулоріч департаментом було здійснено 126 планових та позапланових перевірок роботи підприємств з обслуговування житла, за їх результатами складено 113 актів та приписів, які нині всі виконані. Проте, наприклад, не встигнуть ліквідувати одне сміттєзвалище, в місті з’являються нові.

Після заслуховування у членів виконкому виникли нарікання на деякі аспекти діяльності департаменту.

Заступник міського голови, керуючий справами виконавчого комітету Віктор ВОЛОНТИРЕЦЬ зауважив, що не дивлячись на деякі питання, по яких департамент інфраструктури дійсно не допрацьовує, члени виконкому заслуховують звіт департаменту щодо здійснення ним делегованих повноважень, які передбачають контрольні та організаційні функції. Звіт же з виконання департаментом власних повноважень, наприклад таких як ремонт ліфтів, члени виконавчого комітету заслухають пізніше. На розсуд виконавчого комітету було винесено три редакції проекту рішення: визнати роботу зі здійснення делегованих повноважень задовільною, незадовільною або недостатньою. Більшість членів «міського уряду» підтримали останню редакцію.