001.jpg

Про те, що літню естраду давно вже час ремонтувати та використовувати за призначенням, говорили на апаратній нараді при міському голові.
За словами заступника директора департаменту інфраструктури міста Тетяни КАЛІНІНСЬКОЇ, було проведено обстеження даної споруди, яка наразі знаходиться на балансі КП «Зеленбуд». Саме це підприємство і обраховуватиме вартість ремонтних робіт.

У разі необхідності з міської скарбниці буде виділено додаткові кошти на їх виконання. З цим, переконана заступник директора департаменту інфраструктури міста, проблем не повинно бути.

Хоча на сьогодні літня естрада перебуває у незадовільному стані і потребує поточного ремонту, Тетяна Калінінська впевнена, що до 1 червня поточного року всі роботи з її відновлення будуть завершені.

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО підкреслив, що літню естраду необхідно використовувати за призначенням попри те, що до міської влади надходять пропозиції орендувати цей об’єкт з різною метою. У місті є ініціативна група сумчан, які хочуть не просто відновити будівлю, але й щоб вона функціонувала. Тетяна Калінінська запевнила, що фахівці департаменту вже зустрічалися з цими сумчанами і будуть спільно вирішувати вищевказані завдання.

Заступник міського голови, керуючий справами виконавчого комітету Віктор ВОЛОНТИРЕЦЬ зауважив, що перелік необхідних робіт з відновлення літньої естради департамент інфраструктури має надати вже за два тижні.