007.jpg

4 травня під час апаратної наради при міському голові в. о. начальника відділу охорони здоров’я Олена ЧУМАЧЕНКО доповіла про хід проведення ремонтних робіт у лікувально-профілактичних закладах міста та придбання нового медичного обладнання.


За словами посадовиці, нині завершено ремонт операційного блоку міської клінічної лікарні № 1.

Тривають ремонти покрівлі міської лікарні № 1, жіночої консультації та пологового будинку, терапевтичного та інфекційного відділення міської лікарні № 4, інфекційного відділення дитячої лікарні та дитячої поліклініки № 2.

Власними силами проводяться ремонти денного стаціонару та фізіотерапевтичного відділення міської лікарні № 1, кабінету гострого болю міської стоматологічної поліклініки, фасаду жіночої консультації та пологового будинку.

Готуються дозвільні документи на початок робіт другого поверху Центру первинної медико-санітарної допомоги № 3 та дитячої поліклініки по вул. Олександра Аніщенка. Також відбувся тендер на придбання стоматологічного обладнання для міської стоматологічної поліклініки. На сьогодні договори знаходяться в казначействі.

Проведено тендер та закупівлю дизель-генератора для пологового будинку і наркозно-дихального апарату для міської дитячої клінічної лікарні.