003.jpg

Начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО під час апаратної наради розповів про роботу міської транспортної системи минулого тижня.

Посадовець зазначив, що останніми тижнями спостерігається збільшення кількісті транспортних засобів на маршрутах, які обслуговують приватні перевізники. Водночас фахівці профільного відділу продовжують проводити роботу з керівниками автотранспортних підприємств, що здійснюють міські перевезення, щодо подальшого збільшення кількості автобусів на маршрутах та подовження часу роботи до 20:00.

Сергій Яковенко повідомив, що у вівторок, 7 червня, з 19:00 до 20:00 контролювали роботу приватного громадського транспорту в напрямку вул. Білопільський шлях. У середу, 8 червня – в напрямку пр-ту Курський. Зафіксовано відсутність транспорту на маршрутах № 15, № 23, № 52, № 56 (ТОВ «Сумипастранс»), 19 (ПП «Запорожець»). З перевізниками проведена відповідна робота. Заплановані повторні перевірки.

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО доручив відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг і надалі контролювати роботу приватних перевізників, перевіряти дотримання ними графіка роботи до 20:00.

Щодо КП «Електроавтотранс», воно тримає сталий випуск тролейбусів та автобусів, рух комунального транспорту здійснюється згідно графіка. Залишаються проблеми з дизельним паливом. Розпочинаються роботи з демонтажу та обробки опор, а також відновлення контактної мережі, яка була пошкоджена.