002.jpg

Споживачі природного газу, які вже зареєструвалися в «Особистому кабінеті» на сайті 104.ua, можуть скористатися однією з переваг онлайн-сервісу – витративши менше хвилини, завантажити сформований рахунок за спожитий газ.
Розрахуватися за газ можна як онлайн, так і за роздрукованою квитанцією в терміналах самообслуговування чи у банківських філіях.

Клієнтам ТОВ «Сумигаз Збут» доступний онлайн рахунок за газ. Для того, щоб скористатись послугою, споживачу необхідно увійти до особистого кабінету та натиснути на кнопку для завантаження рахунку, яка розташована праворуч у розділах кабінету «Мої дані» та «Книга споживача».

Заплатити за газ можна будь-яким зручним способом: через веб-сервіс «Особистий кабінет» на сайті 104.ua; у будь-якому відділенні «Укрпошти»; у філії будь-якої банківської установи; через термінали самообслуговування.

Оплачувати можна як готівкою, так і за допомогою банківської карти.

Варто зазначити, що оплата за газ саме через «Особистий кабінет» – це, на сьогодні, найоперативніший спосіб занесення даних у систему, адже зареєстрованим у «Особистому кабінеті»споживачам система автоматично формує готовий рахунок. У разі оплати іншим способом, споживачу необхідно у призначенні платежу обов’язково вказувати такі реквізити: П.І.Б., адресу, номер особового рахунку і назву газового господарства, яке його обслуговує. Це дозволить прискорити процес ідентифікації даних споживача та внесення їх у білінгову систему підприємства.

Ознайомитись з детальною інформацією можна на сайті ТОВ «Сумигаз Збут».