006.jpg

Начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО під час апаратної наради при міському голові Олександрові ЛИСЕНКУ розповів про роботу громадського транспорту в місті минулого тижня.

Посадовець повідомив, що тривали перевірки на частині маршрутів. У понеділок, 22 серпня, контролювали міський пасажирський автомобільний транспорт на зупинці «Центральний будинок зв’язку». Зафіксовано недостатню кількість автобусів на маршрутах № 1, № 15 (ТОВ «Сумипастранс»). На маршруті № 19 виявлені транспортні засоби, що працюють без дозвільних документів. У четвер, 25 серпня, контролювали роботу міського пасажирського транспорту у вечірній час на зупинці «Залізничний вокзал». Зафіксовано недостатню кількість автобусів на маршрутах № 2 (ФОП «Олійник А. Г.»), № 55 (ТОВ «Престиж-лайн») та № 11 (ПП «Согор»). За результатами перевірок складено акти та направлено перевізникам для усунення недоліків.

Сергій Яковенко зазначив, що КП «Електроавтотранс» працює стабільно та поступово збільшує кількість комунального транспорту на вулицях обласного центру. Так, сьогодні, 29 серпня відновлено роботу автобусного маршруту № 64 «Добровільна – Добровільна».

Загалом наразі функціонують 17 тролейбусних маршрутів, за якими курсують 34 одиниці електротранспорту, та дев’ять автобусних маршрутів, які обслуговують 14 одиниць.

Також начальник відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг повідомив: опрацьовуються питання щодо збільшення кількості випуску комунального пасажирського транспорту та звернення пасажирів щодо покращення роботи транспорту Сумської міської ТГ.

***

Приєднуйтеся: