Print
Hits: 655

Начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО під час апаратної наради розповів про, про те, як працює міська транспортна система

Насамперед посадовець доповів про результати перевірок, які провели минулого тижня.

У понеділок, 19 вересня, така відбулася на кінцевій зупинці Тимірязівка (з перевізником всі зауваження опрацьовані, контроль буде подовжено).

У середу, 21 вересня, здійснили контрольну перевірку роботи міського пасажирського транспорту у вечірній час із середмістя в напрямку вул. Харківська. Зафіксували відсутність автобусів за маршрутами № 21 (ФОП Олійник А. Г.) та № 15, № 52, № 56 (ТОВ «Сумипастранс»). Недостатню кількість транспортних засобів виявили на маршруті № 55 (ТОВ «Престиж-лайн»).

У п’ятницю, 23 вересня, на кінцевій зупинці в 12-му мікрорайоні оглядали санітарно-технічний стан автобусів. Перевірили 40 транспортних засобів.

Акти перевірок направлені перевізникам для усунення недоліків.

Також начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг повідомив про те, що, за зверненнями мешканців, з перевізниками корегують графіку руху транспорту після 20:00 із Залізничного вокзалу.

Сергій Яковенко закцентував й на тому, що від перевізників надходять звернення з відмовою від обслуговування маршрутів міста у зв’язку з нестачею водіїв. Наразі транспорт не курсує за 12 напрямками. Відділ транспорту. зв’язку та телекомунікаційних послуг підготував звернення до суб’єктів господарювання, які мають можливість виконувати міські пасажирські перевезення, надати свої пропозиції щодо обслуговування вказаних маршрутів.

Щодо КП «Електроавтотранс», воно, за словами керівника відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг, працює стабільно.