Print
Hits: 1205

Відділ транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг запрошує суб’єктів господарювання для роботи в період дії воєнного стану на міських автобусних маршрутах загального користування, що тимчасово не обслуговуються.

Це можуть бути юридичні особи та фізичні особи-підприємці, які мають ліцензію на відповідний вид діяльності та пасажирські автобуси загальною пасажиромісткістю від 23 місць. Наразі в Сумах не працюють 12 маршрутів.

«У нас іще до початку воєнного стану було багато маршрутів, від яких перевізники відмовилися. З початком військової агресії також перевізники почали повідомляти про неможливість здійснення перевезень за деякими маршрутам. Пов’язано це з тим, що водіїв, слюсарів призивають до ЗСУ, і їх не вистачає для повного обсягу перевезень. Тож, запрошуємо тих, хто має необхідні можливості, приходити та працювати», – зазначив начальник відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО.

Відповідні пропозиції необхідно подавати на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Телефон для довідок: 70-06-67.