007.jpg

В. о. начальника відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Інна ЧІРКА під час апаратної наради розповіла про роботу міської транспортної системи.

Посадовець проінформувала, що минулого тижня відділ продовжував працювати з перевізниками над питанням виконання перевезень у вечірній час.

У вівторок, 6 грудня, провели контрольну перевірку курсування міського пасажирського транспорту з 18:45 до 20:05 на просп. Курський (зупинка «Вишневий сад»). Основну увагу приділили виконанню графіку руху на восьми автобусних маршрутах. Раніше зазначеного часу закінчили роботу маршрути № 18 (ТОВ «Сумипастранс»), № 60, № 22 (ПП «Согор»), № 2 (ФОП Олійник А. Г.), № 19, № 51 (ФОП Сезько О. В.). Акти за результатами перевірки направили перевізникам для усунення недоліків.

Щодо роботи КП «Електроавтотранс», Інна Чірка повідомила, що з огляду на ситуацію із дефіцитом потужностей в електросистемі тролейбуси без автономного ходу працюють з 5:30 до 10:00 та з 16:00 до 18:00. Протягом дня – тролейбуси з автономним ходом. З четверга, 8 грудня, комунальне підприємство повернуло тролейбус № 15А на звичайний маршрут: «вул. Прокоф’єва – вул. Прокоф’єва», а з понеділка, 12 грудня, відновило курсування кільцевого маршруту № 21: «Автовокзал – Автовокзал».

Також під час апаратної наради в. о. начальника відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг проінформувала про перебіг ремонтних робіт на підстанціях: на одній – триває заміна кабелю, на іншій – облаштовано майданчик із твердим покриттям для подальшого проведення робіт.