002.jpg

У травні у Сумах розпочато процедуру приватизації об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації шляхом викупу.

Про це Інформаційному порталу Сумської міської ради повідомили у департаменті забезпечення ресурсних платежів.

Мова йде про три приміщення, два з яких – у середмісті. Зокрема, одне з них, площею 66,7 кв. м, розташоване по вул. Покровська, 13. Друге – на вул. Петропавлівська, 62/1. Його загальна площа становить 170,0 кв. м. Третє приміщення має площу 95,5 кв. м. і адресу: проспект Курський, 6/1.

Департаментом ресурсних платежів оголошено конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки цих об’єктів нерухомості.

Переможець конкурсу має провести оцінку, аби визначити їх ринкову вартість для приватизації шляхом викупу орендарем.

Крім вище названих нежитлових приміщень на конкурс також виставлені ще два об’єкти. Це 38/100 частин домоволодіння, що по вул. Лепехівська, 78 та приміщення площею 24,1 кв. м, розташоване у будинку №46 по вул. Соборна. Планується, що обидва об’єкти будуть виставлені на продаж.

Документи на конкурс від його потенційних учасників очікують у департаменті забезпечення ресурсних платежів до 16.00 6 червня (вул. Садова, 33, 2-й поверх, кімн. 35).

Конкурс відбудеться 10 червня о 10.00 за цією ж адресою. Телефон для довідок: 700-406.

З умовами конкурсу можна ознайомитися на Інформаційному порталі Сумської міської ради