007.jpg

Начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО під час апаратної наради розповів про те, як працює міська транспортна система.

Сергій Яковенко доповів про результати перевірки виконання приватним громадським транспортом перевезень у вечірній час, що відбулася у вівторок, 7 лютого, на просп. Перемоги. Основну увагу приділяли своєчасному виконанню графіків руху в напрямку середмістя на восьми автобусних маршрутах. Раніше зазначеного часу закінчив роботу громадський транспорт на маршруті № 19 (ФОП Сезько О. В.). За результатами перевірки склали акт, який направили перевізнику для усунення недоліків.

Посадовець повідомив про підсилення комунального транспорту у вечірній час. Починаючи з понеділка, 13 лютого, додано по одному рейсу на тролейбусних маршрутах № 4, № 5, № 7, № 10А. На тролейбусному маршруті № 15А транспорт курсуватиме протягом дня (раніше перевезення пасажирів на цьому напрямку здійснювалося лише в пікові години).

Також під головуванням керуючого справами виконавчого комітету Юлії ПАВЛИК було проведено засідання комісії з координації роботи пасажирського транспорту. Обговорено підсумки роботи приватних перевізників і надано пропозиції щодо подовження дії договорів на перевезення пасажирів.