Print
Hits: 684

Начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО під час апаратної наради розповів про те, як працює міська транспортна система.

Посадовець повідомив, що тривають перевірки регулярності руху міського пасажирського автомобільного транспорту у вечірній час. У середу, 22 лютого, відстежували роботу транспорту, що рухається вул. Харківська в напрямку середмістя. Основна увага приділялась інтервалу руху на 10 автобусних напрямках. На всіх маршрутах транспорт працював згідно з графіками.

Сергій Яковенко повідомив, що на виконавчому комітеті ухвалили рішення щодо продовження терміну дії договорів про організацію перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах на один місяць.

Очільник громади Олександр ЛИСЕНКО доручив начальнику відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг опрацювати питання ремонту комунального транспорту для подальшої експлуатації та можливості збільшення кількості одиниць комунального транспорту, зокрема шляхом співпраці з донорами.