0012.jpg

Таке завдання міський голова Олександр ЛИСЕНКО поставив під час апаратної наради 6 червня.

Як повідомив директор департаменту інфраструктури міста Григорій ЯРЕМЕНКО, буле укладатися угода з ТОВ «Сумиобленерго» на електропостачання.

Після цього, за словами начальника управління капітального будівництва та дорожнього господарства Віталія ШИЛОВА, будуть встановлені насоси для відкачування води, які автоматично будуть відкачувати воду у разі її появи. А тим часом, фахівці будуть шукати причину затоплення підземного переходу. Доки розглядають дві версії: пошкоджена зливна каналізація чи затоплення підземними водами.

«Ми нині працюємо в економ режимі, в бюджеті немає коштів для того, щоб зробити капітальний ремонт фасаду та стін, волонтерів запросимо вони розмалюють для міста. Але ми повинні в першу чергу зробити три речі: з’ясувати звідки береться вода, забезпечити електропостачання та провести косметичний ремонт. Необхідно встигнути до Дня міста», – зазначив міський голова.

Керівників відповідальних структурних підрозділів зобов’язали звітувати про роботу в цьому напрямку кожні два тижні під час апаратної наради.