0010.jpg

Начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО під час апаратної наради розповів, як працює міська транспортна система.

Керівник профільного відділу доповів про результати перевірок, які провели минулого тижня.

Так, у вівторок, 8 серпня, обстежували санітарно-технічний стан транспортних засобів на кінцевій зупинці «Обласна дитяча лікарня». Основну увагу приділяли зовнішньому та внутрішньому стану автобусів, наявності в салонах QR-кодів мапи захисних споруд, необхідної інформації для пасажирів та відповідності надписів на маршрутних вказівниках. Виявлені зауваження зазначили в актах, які спрямували до перевізників.

У середу, 9 серпня, перевіряли рух міського пасажирського транспорту у вечірній час з просп. Перемоги (зупинка «Вишневий сад») в напрямку середмістя. Моніторили роботу дев’яти автобусних маршрутів. Раніше зазначеного часу зійшов з лінії транспорт на маршруті № 18. За результатами перевірки  перевізникові (ТОВ «Сумипастранс») направили акт для усунення недоліків.

Того ж дня відбулося засідання комісії з координації роботи транспорту, на якому розглянули питання подовження договорів з перевізниками, безпеки пасажирських перевезень, контролю за санітарно-технічним станом пасажирського транспорту в умовах проведення місячника «Перевізник-2023».