0012.jpg

Начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО під час апаратної наради доповів про роботу транспортної галузі минулого тижня.

За словами посадовця, серед іншого, фахівці профільного відділу перевіряли санітарно-технічний стан транспортних засобів. Протягом двох днів, 5 та 7 вересня, оглядали автобуси на кінцевих зупинках «Збройних Сил України» та «Баранівка». Основну увагу приділяли зовнішньому та внутрішньому стану транспортних засобів, наявності в салонах QR-кодів мапи захисних споруд, необхідної інформації для пасажирів та відповідності надписів на маршрутних вказівниках. Зауваження, які зазначені в актах, направлені перевізникам для усунення.

А 6 вересня відбулася перевірка курсування міського пасажирського транспорту у вечірній час з вул. Іллінська в напрямку середмістя. Головним чином контроль здійснювався за своєчасним виконанням графіку руху на 11 автобусних маршрутах. Під час перевірки працівники транспортного відділу виявили, що раніше зазначеного часу припинили роботу автобусні маршрути № 13 (ТОВ «Престиж-лайн»), № 52 (ТОВ «Сумипастранс»).

Виявлені недоліки зафіксовані у відповідних актах та направлені перевізникам для усунення.

КП «Електроавтотранс» минулого тижня спільно з КП «Міськсвітло» продовжувало фарбувати металеві опори.