006.jpg

Департамент інфраструктури міста повідомляє про початок роботи над проєктом місцевого плану управління відходами Сумської міської ТГ.

Вже можна подавати кандидатури до складу відповідної робочої групи з-поміж учених, науковців, фахівців, представників громадськості, а також пропозиції до майбутнього документа (40000 Сумська обл., м. Суми, вул. Британська, 21; каб. 300; електронна пошта: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

Заявки до робочої групи приймаються до 25 вересня, до проєкту місцевого плану управління відходами (у письмовому вигляді з обґрунтуванням) – до 2 жовтня.

Місцевий план управління відходами – документ державного планування, що містить комплекс взаємозв’язаних завдань і заходів, узгоджених за строками та ресурсним забезпеченням з усіма зацікавленими виконавцями, спрямованих на забезпечення сталого управління відходами в населених пунктах в межах території територіальної громади з урахуванням принципів співробітництва органів місцевого самоврядування, сформованих на підставі оцінки поточного стану сфери управління відходами та вже розроблених моделей.