006.jpg

Очільник Сумської міської ТГ Олександр ЛИСЕНКО під час апаратної наради наголосив директорові департаменту інфраструктури міста Олександру ЖУРБІ на необхідності оперативного завершення робіт, пов’язаних із підготовкою до нового опалювального сезону

Посадовець зауважив, попри те, що вересень видався теплим, у жовтні можливе значне зниження температури, тому, може виникнути потреба завчасно розпочати опалювальний сезон. Тож, відповідні структури та служби мають бути до цього готовими. Насамперед це стосується закладів медицини та освіти.

«Маємо бути готові за потреби завчасно розпочати опалювальний сезон. Орієнтуємося на 10 число. Напевно, тоді ми почнемо вмикати опалення в бюджетній сфері, а, можливо, і в житловому секторі. Зрозуміло, що зважатимемо на те, яка буде погода, але коли ми визначимо конкретну дату, необхідно буде відразу ж включатися. Не повинно бути такого, що 20 будинків ми запускаємо протягом місяця», – зазначив очільник громади, звертаючись до керівника департаменту інфраструктури міста.

Суми|новини Сум|сумські новини|укрнет