006.jpg

КП «Шляхрембуд» продовжує обслуговувати дорожньо-транспортну мережу міської ТГ і планує низку ремонтних робіт.

Комунальне підприємство виграло тендери на поточний ремонт доріг по вул. Збройних Сил України (8,5 млн грн) та вул. Івана Сірка (7,9 млн грн) в обласному центрі. За ці кошти ремонтуватимуть найбільш проблемні ділянки на вказаних вулицях, а саме від просп. М. Лушпи до вул. Заливна та від просп. М. Лушпи до буд. № 4 (район школи № 30). Роботи розпочнуться там найближчим часом.

Наразі шляховики виконують дрібний ремонт дорожнього покриття з використанням машини TURBO-8000 по вул. Ковпака, вул. Василя Огієвського та на Веретенівці. Паралельно тривають роботи з нанесення дорожньої розмітки по просп. М. Лушпи (відремонтовані ділянки) та просп. Свободи. Потому розмітку наноситимуть на ділянці пров. Академічний – вул. Коростильова та на просп. Перемоги.

Виконано ремонт та модернізацію світлофорного об’єкта на перехресті просп. Перемоги та – вул. Романа Атаманюка. Триває також встановлення нових дорожніх знаків по місту.

Окрім того, на поточному тижні КП «Шляхрембуд» продовжує ремонт дороги по вул. Лісна в селі Верхня Сироватка, виконується улаштування основи зі щебенево-піщаної суміші.

В селі Писарівка Сумського району (на замовлення Хотінської селищної ради) по вул. Гольченка розпочалися підготовчі роботи до поточного середнього ремонту комунальної дороги.

Серед іншого КП «Шляхрембуд» надало необхідну техніку для розбору завалів будинку, куди 8 вересня втрапила ворожа ракета. Завдяки цій допомозі власник зруйнованого будинку зміг знайти вцілілі речі.