004.jpg

Фахівці КП «Міськводоканал» замінили глибинний насос артезіанської свердловини № 15 Пришибського водозабору на сучасний енергоощадний насосний агрегат.

Роботи виконали у зв’язку із падінням продуктивності роботи водозабору та для безперебійного забезпечення сум’ян питною водою.

Сучасний енергоощадний насосний агрегат ТМ «Lowara» (Італія) у вигляді гуманітарної допомоги надала компанія «Xylem Water Solutions» (США) за сприяння Асоціації «Укрводоканалекологія» та ТОВ «ІН-ПРЕМ». Роботи виконувалися без відключення води.

Також КП «Міськводоканал» готується до забезпечення стабільної роботи водопровідно-каналізаційного господарства міста в умовах осінньо-зимового періоду. Задля цього фахівці ремонтно-експлуатаційного управління здійснили на каналізаційно-насосних станціях ревізію та ремонт вентиляційних систем.

Своєю чергою фахівці управління водопровідного господарства перевірили і за потреби встановили або відремонтували пожежні гідранти по вул. Якова Мамонтова, вул. Польова, вул. Заозерна та вул. Харківська.