Print
Hits: 435

Відділ транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг інформує про те, як функціонувала галузь пасажирських перевезень минулого тижня.

КП «Електроавтотранс» обслуговувало 31 маршрут: 17 тролейбусних (38 одиниць транспорту в робочі дні, 27 – у вихідні) та дев’ять автобусних (14 одиниць транспорту в робочі дні та у вихідні). На маршрути, які обслуговують приватні перевізники, в будні дні виїжджало 184 автобуси, у вихідні – 134.

У середу, 27 грудня, відділ транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг перевіряв курсування міського пасажирського транспорту у вечірній час з просп. Михайла Лушпи (зупинка «10-й мікрорайон). Основна увага приділялася дотриманню графіків руху на восьми автобусних маршрутах. Раніше зазначеного часу закінчив роботу транспорт на маршрутах № 13 (ТОВ «Престиж-лайн») і № 61 (ТОВ «Сумипастранс»). Виявлені недоліки зазначено в актах, які направлено перевізникам для виправлення ситуації.

У четвер, 28 грудня, досліджувалась регулярність руху міського пасажирського автомобільного транспорту на вул. Металургів. Було обстежено інтервал руху на дев’яти автобусних маршрутах. Перевізникам надано рекомендації щодо коригування розкладів руху при відправленні з кінцевих зупинок.

Фахівці служби руху КП «Електроавтотранс» минулого тижня обстежували пасажиропотік і вивчали потреби жителів для внесення змін до графіків руху комунального транспорту.