005.jpg

Попри морози, хуртовини й ожеледицю КП «Міськводоканал» працює, безперервно забезпечуючи містян водопостачанням і водовідведенням.

Протягом тижня фахівці комунального підприємства виїздили до різних районів Сум, аби впоратися з поривами, свищами, переломами труб, привести до ладу пожежні гідранти.

Зокрема, такі роботи проводилися на просп. Михайла Лушпи та вул. Заливна. На проспекті, наприклад, замінили старий пожежний гідрант новим, а також встановили покажчик. На Заливній же довелося відкопувати й ремонтувати трубу діаметром 400 мм, в якій від часу утворився свищ. А колодязь, що був занижений, фахівці КП підняли, виклавши його з цегли. Пізніше тут доведеться замінити гідрант на більший пристрій – 1,75 м.

На вул. Романа Атаманюка до пориву на сталевій водомережі діаметром 300 мм дістатися виявилося непросто через мороз та насадження. Але й тут спеціалісти водомереж успішно впоралися із завданням, відремонтувавши проблемну ділянку.

Водоканальці продовжують працювати для комфорту сумчан і нагадують, що при виявленні відкритого оглядового колодязя чи витоків необхідно телефонувати до аварійно-диспетчерської служби КП «Міськводоканал»: (050)4078110, (067)5482112.
.