004.jpg

17 червня під головуванням заступника міського голови Альони ДМІТРЄВСКОЙ відбулося чергове засідання міського комітету забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури.

Детально розглянули питання реконструкції зупинок громадського транспорту, прибудинкових територій та вулично-шляхової мережі з огляду на забезпечення умов безперешкодного доступу до них людей з обмеженими фізичними можливостями. Поговорили члени комітету і про побудову нових пандусів до під’їздів будинків, де мешкають інваліди-візочники.

Директор комунального підприємства «Архітектура. Будівництво. Контроль» Володимир НИКОНЕНКО ознайомив присутніх з проектом реконструкції зупинки.За інформацією департаменту інфраструктури міста, у 2016 році у обласному центрі заплановано реконструювати 5 зупинок.

Крім цього члени комітету вкотре наголосили на необхідності включення до конкурсної комісії з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування представників громадських організації з метою громадського контролю за забезпеченням на маршрутах загального користування наявності транспортних засобів, пристосованих для перевезення людей з інвалідністю.