Print
Hits: 329

Начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО під час апаратної наради при в. о. міського голови Артемові КОБЗАРЮ проінформував про роботу з забезпечення функціонування галузі пасажирських перевезень.

У понеділок, 25 березня, фахівці відділу спільно з представниками КП «Електроавтотранс» та Державної служби України з безпеки на транспорті обстежили маршрут у напрямку с. Верхнє Піщане. У проєктному режимі заплановано введення маршруту «Центральний ринок – Верхнє Піщане».

Наступного дня, у вівторок, 26 березня, за зверненням старости Битицького старостинського округу 26 березня вивчали приміські автобусні маршрути «Суми – Битиця» та «Суми – Вакалівщина» з метою уточнення довжини вказаних маршрутів.

У середу, 27 березня, у вечірній час на вул. Іллінська (зупинка «Вул. Чорновола») відбулась контрольна перевірка роботи міського пасажирського транспорту, що курсує в напрямку середмістя. Основну увагу звертали на своєчасне виконання графіків на 11 автобусних маршрутах. Раніше зазначеного часу закінчив роботу транспорт на маршруті № 19 (ФОП Сезько О. В.). Перевізнику направили акт для виправлення ситуації.

Окрім цього, минулого тижня, 29 березня, відділ збирав перевізників для обговорення актуальних питань.