0012.jpg

Про це під час апаратної наради при міському голові доповів директор департаменту інфраструктури міста Григорій ЯРЕМЕНКО.

За його словами, такі обслуговуючі організації як ТОВ «КК «Сумитехнобудсервіс» та КП «Сумитеплоенергоцентраль» виконали свої обов’язки на 90%. Тим часом ТОВ «Форекс Плюс» приступив до покосу вже другої черги, який планували на липень.

Проте Григорій Яременко нарікає, що деякі комунальні та приватні підприємства не здійснюють вчасно покіс на своїх територіях, у зв’язку із чим департамент інфраструктури спільно з управлінням «Інспекція з благоустрою міста Суми» вирішили притягнути керівників даних підприємств до адміністративної відповідальності.

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО відзначив, що цього року роботи з покосу трави ведуться дещо інтенсивніше, ніж в минулому році. Разом із тим керманич міста порушив питання покосу трави біля озера Чеха.

За його словами, тут також треба виконувати цю роботу, адже міська влада доклала максимум зусиль, аби облаштувати біля озера комфорту зону відпочинку та дозвілля для сумчан. Тому, аби не псувати зовнішній вигляд даної території, Олександр Лисенко дав доручення департаменту інфраструктури міста вирішити питання з покосом трави на цій ділянці міста.