0012.jpg

Під час щопонеділкової апаратної наради в. о. начальника відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Інна ЧІРКА доповіла про роботу з забезпечення функціонування галузі пасажирських перевезень.

Так, минулої середи, 22 травня, відбулась контрольна перевірка роботи міського пасажирського транспорту у вечірній час по вул. Харківська в напрямку середмістя (зупинка «вул. Холодноярської бригади»). Основна увага приділялась своєчасному виконанню графіку руху на 15 автобусних маршрутах. На контрольованих маршрутах транспортні засоби працювали відповідно розкладу руху.

У п’ятницю, 24 травня, фахівці відділу провели контроль регулярності руху міського пасажирського автомобільного транспорту по вул. Металургів. Вони обстежили інтервал руху на дев’яти автобусних маршрутах.

Перевізникам надано рекомендації щодо коригування розкладів руху при відправленні з кінцевих зупинок.

КП «Електроавтотранс» минулого тижня обслуговувало 17 тролейбусних маршрутів із випуском у будні 38 одиниць електротранспорту та дев’ять автобусних маршрутів з випуском 16 одиниць автобусів.

На автобусних маршрутах, які обслуговуються приватними перевізниками, в будні працювало близько 180 одиниць транспорту.

В. о. міського голови Артем КОБЗАР звернув увагу на те, що з огляду на ситуацію з електроенергією, потрібно опрацювати питання випуску на лінії більшої кількості комунальних тролейбусів з автономним ходом. Також посадовець доручив профільному відділу обговорити з фахівцями АТ «Сумиобленерго» питання живлення тролеї під час вимкнень світла.