Print
Hits: 1630

У Сумах приводять до ладу як центральні вулиці міста, так і віддалені мікрорайони. На цьому наголосив міський голова Олександр ЛИСЕНКО в ході інспекції процесу реконструкції доріг у районі Хіммістечка.



Мешканці будинків, розташованих на вулиці Римського-Корсакова, розповіли, що дорогу тут не лагодили більше тридцяти років. А от сьогочасним оновленням люди раді.

Очільник обласного центру в свою чергу зазначив, що від практики залатування ям відмовилися і виконують саме поточні ремонти доріг.

«Реставрувати будемо не лише асфальтне покриття, а й тротуари, їх викладатимуть плиткою. Наразі на відповідний об’єкт завезли необхідні для ремонту матеріали. Шляховики уже почали встановлювати бордюри», – резюмував Олександр Лисенко.

Якщо на вулиці Римського-Корсакова реконструкція тільки розпочинається, то вулицю О. Балацького вже оновили. За інформацією управління капітального будівництва і дорожнього господарства, ремонт цієї дороги обійшовся у 600 тис. грн.

Міський голова Олександр Лисенко зазначає, хід робіт від старту реконструкції транспортних сполучень до фінального етапу відновлення асфальтного покриття контролює особисто. Також керманич Сум зазначив, що комплексний ремонт автомобільних артерій міста не припиняється, а лише набирає обертів.