Print
Hits: 1425

За даними ТОВ «Сумитеплоенерго» наразі триває ремонт теплової мережі по вул. Шевченка.

Фахівці підприємства констатують, ця теплотраса – одна із магістралей від Котельні Північного промислового вузла, яка забезпечує теплової енергією споживачів центральної частини міста. Мережа експлуатується більше 35 років, відтак знаходиться в аварійному стані. За останні п’ять років саме на цьому відрізку ліквідували 8 поривів.

У зв’язку з капітальним ремонтом проїжджої частини дороги по вул. Шевченка, Управління капітального будівництва та дорожнього господарства звернулося до ТОВ «Сумитеплоенерго» з проханням виконати заміну аварійної теплової мережі до початку робіт.

ТОВ «Сумитеплоенерго» внесло заходи щодо модернізації аварійної теплової мережі по вул. Шевченка до Інвестиційної програми на 2016 рік. Рішенням Сумської міської ради від 29.06.2016 року відповідна інвестпрограма була погоджена.

Таким чином, зазначають фахівці підприємства, для забезпечення безаварійної роботи теплової мережі та запобігання руйнуванню відремонтованого асфальтобетонного покриття дороги, сумські тепловики розпочали заміну аварійної ділянки магістральної теплової мережі по вул. Шевченка. Завершити ремонтні роботи планують до 13 липня поточного року.