005.jpg

У Сумах сформовано базу потенційних об’єктів енергосервісу – будівель бюджетних установ.

Про це Інформаційному порталу Сумської міської ради повідомили у Департаменті фінансів, економіки та інвестицій.

Фахівці відділу екології, енергозбереження та розрахунків за енергоносії включили до бази переліки будівель закладів освіти, культури та охорони здоров’я, які потребують поліпшення енергетичної ефективності.

Інформацію щодо енергоспоживання об’єктами бюджетної сфери для впровадження ЕСКО-механізму (енергосервісу) можна отримати на офіційному сайті Сумської міської ради у розділі «Місто/Енергосервіс» або за цим посиланням: http://smr.gov.ua/uk/misto/energoservis.html

Пропозиції щодо співпраці у сфері енергосервісу очікують у департаменті фінансів, економіки та інвестицій. Їх можна подати особисто за адресою: вул. Горького, 21 або електронною поштою This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Більш детальну інформацію нададуть фахівці відділу за тел. 700-390 та 700-391.

Нагадаємо, що 12 травня між Сумською міською радою та Держенергоефективності підписано Меморандум про партнерство щодо запровадження енергосервісу для підвищення енергетичної ефективності будівель бюджетних установ. Його мета – проведення масштабної енергомодернізації будівель, скорочення споживання енергоресурсів об’єктів державної та комунальної власності.

Енергосервіс – комплекс технічних та організаційних енергозберігаючих (енергоефективних) та інших заходів, спрямованих на скорочення замовником енергосервісу споживання та/або витрат на оплату паливно-енергетичних ресурсів.