005.jpg

Відповідно до Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива проводиться перерахунок нарахування плати за послугу з централізованого опалення у разі відсутності засобів обліку теплової енергії з урахуванням фактичної температури зовнішнього повітря.

Враховуючи вищевикладене, департаментом соціального захисту населення було здійснено перерахунок житлових субсидій відповідно до наданої інформації від організацій-надавачів послуг, а саме, було враховано фактичні тарифи на послугу централізованого опалення, які застосовувались в опалювальному періоді 2015-2016 років.

У червні поточного року було здійснено перерахунок житлових субсидій мешканцям міста, які обслуговує Дирекція «Котельня Північного промвузла». Інформацію про перерахунок відображено в квитанціях, які отримали громадяни в липні. 

Перерахунок житлових субсидій мешканцям міста, яких обслуговує ТОВ «Сумитеплоенерго», здійснено в липні поточного року. Інформація про перерахунок буде відображена в платіжних документах, які городяни отримають в серпні.

Додаткову інформацію можна отримати у спеціалістів департаменту соціального захисту населення за телефонами: 63-54-97, 60-45-06.