Print
Hits: 1963

У обласному центрі тривають роботи з усунення наслідків буревію, який вчора близько 17.00 пронісся територією міста разом з грозовою зливою. Про це Інформаційному порталу Сумської міської ради повідомили у відділі «Служба 0-80».

За даними відділу, пориви вітру досягали 20 метрів на секунду, і спричинив деякі пошкодження зелених насаджень у Сумах. Так, були зафіксовані випадки падіння дерев та великих гілок. Зокрема, за адресами: вул.Аніщенка, вул. Металургів, 17, вул. Нижньсироватська, 57, вул. Воскресенська на розі з провул. 9 травня. Саме за останньою адресою впало найбільше дерево – стара піввікова верба.

Дані про завдані збитки чи травмування людей – відсутні. Частково пошкоджені лінії електромереж.

Комунальні служби займаються вивезенням гілок та дерев, а аварійні бригади ПАТ «Сумиобленерго» - відновленням повітряних мереж. Наразі усі споживачі мають електроенергію у своїх оселях.

Враховуючи, що синоптики прогнозують до кінця тижня дощову погоду, енергетики звертаються до сумчан: якщо ви стали свідком того, що дерево впало на електромережі чи опори або побачили будь-яке інше пошкодження електрообладнання – одразу повідомляйте про це до кол-центру ПАТ ″Сумиобленерго″ за телефоном 0 800 300 247 (лінія цілодобова та безкоштовна). Також не потрібно наближуватися до обірваних проводів та не очікуйте припинення дощу під деревами, де є лінії електромереж.