Print
Hits: 1447

Цьогоріч за кошти міського бюджету у обласному центрі планують капітально відремонтувати п’ять зупинок громадського транспорту, передбачивши і заходи з безпеки пасажирів. Про це Інформаційному порталу Сумської міської ради повідомили в Департаменті інфраструктури міста.

Розташовані вони у кількох мікрорайонах. Зокрема, йдеться про такі зупинки, як: «Ринок СКД» (по вул. СКД), «Вул. Даргомижського» (по вул. Харківська), «Автовокзал» (по вул. Степана Бандери у напрямку виїзду з міста), «Міська дитяча лікарня» (по вул. Троїцька) і «Вул. Майська» (по вул. Сергія Табали (Сєвєра).

На їх оновлення у міському бюджеті передбачили 500 тис. грн.

Наразі укладено договори з КП «А.Б.К.» на розробку проектно-кошторисної документації. Планується встановити павільйон, конструкцію якого розробило комунальне підприємство, здійснення замощення плиткою та облаштування озеленення.

Також проектна організація зобов'язана передбачити встановлення захисних бетонних або сталевих конструкцій в межах посадкового майданчика. Такі стовпчики зможуть стримати заїзд автотранспорту на зупинку та убезпечити пасажирів, які чекатимуть на транспорт.