002.jpg

У Покровському сквері з’явилася нова квітково-художня композиція. Куточок масового відпочинку сумчан працівники КП «Зеленбуд» прикрасили «Тюбиком із фарбами».

Директор КП «Зеленбуд» Володимир ЛАВРИК зазначив, що «Тюбик із фарбами» виготовили із двох вживаних бочок, а от роль квіткового елементу цієї конструкції відіграє оригінальна клумба з чорнобривців.

«Цей тюбик разом із палітрою створюють неповторний ансамбль, що вдало вписується в загальну естетичну концепцію Покровського скверу. На створення клумби, що символізує фарбу, яка начебто виливається із тюбика, використали більше 3 тисяч саджанців», – резюмував Володимир Лаврик.

Нагадаємо, нещодавно у Покровському сквері зеленбудівці встановили малу архітектурну споруду у формі палітри. На дерев’яній пластині працівники комунального підприємства закріпили вазони із чорнобривцями і петуніями. Доповненням композиції став тюбик із сонячною квітковою фарбою.

Також співробітники КП «Зеленбуд» розповіли, що до Дня міста прагнуть презентувати сумчанам як мінімум ще один креативний квітник.