007.jpg

21 липня відбулось чергове засідання міської комісії з питань погашення заборгованості з заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, реалізації державної політики зайнятості населення, створення робочих місць та легалізації.

Головувала на засіданні очільник комісії, заступник міського голови Альона ДМІТРЄВСКАЯ.

Комісія розглянула ситуацію з виплатою заробітної плати на 10 підприємствах, сумарна заборгованість по яких склала 2,3 млн грн.

Присутні заслухали керівників КП «Сумижитло», ТОВ «Технолог», ТОВ «НВП «Техно», представника арбітражного керуючого, який здійснює ліквідаційні процедури по підприємствах-банкрутах ТОВ «Сілікатобатон» та ТОВ «ЖМ Груп».IMG 4415

До участі в засіданні залучили представників відділу поліції та відділів державної виконавчої служби міського управління юстиції, департаменту інфраструктури та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра ЖУРБУ.

Члени комісії взяли до уваги запевнення директорів ТОВ «Технолог», ТОВ «НВП «Техно» щодо погашення боргів із заробітної плати в підпорядкованих підприємствах до 1 листопада поточного року.

Керівникам ПАТ «СМНВО», ТОВ «Фрунзе-Сервіс», ТОВ «Сумиспортінвест», ТОВ «Професійний футбольний клуб «Суми», ПП «Суми-Капітал» направили листи щодо надання відкорегованих графіків погашення заборгованості, арбітражному керуючому, який здійснює ліквідаційні процедури по підприємствах-банкрутах ТОВ «Сілікатобатон» та ТОВ «ЖМ Груп», – щодо прискорення вирішення питання повернення виявленого майна для включення в ліквідаційну масу.