Print
Hits: 1355

8 серпня під час щопонеділкової апаратної наради йшлося про вивезення сміття з майданчиків ТОВ «А-Муссон».

До міської ради надходили скарги щодо переповнених контейнерів та неприбраної довкола них території на частині точок для збору сміття, що обслуговує підприємство.

Як повідомив директор «А-Муссон» Олексій ОЛІЙНИК, на минулому тижні загалом по місту було вивезено 270 м3 гілля та 74 м3 великогабаритних та будівельних відходів.

Проте у зв’язку із тим, що на підприємстві вийшов із ладу навантажувач, на 14 майданчиках все ж зібралася понаднормова кількість гілля. Проблемне питання закриють, пообіцяв Олексій Олійник, вже до 10 серпня.

Окрім того, на «гарячу лінію» підприємства надійшло 8 скарг від сумчан, які повідомляли, що у вечірній час здійснюється несанкціоноване вивантаження сміття на майданчиках. Управління «Інспекція з благоустрою м. Суми» здійснило рейди за вказаними об’єктами та зафіксувало номери автомобілів, які несанкціоновано засмічували території біля контейнерів.

В. о. міського голови Володимир ВОЙТЕНКО доручив керівникам ТОВ «А-Муссон» та управління «Інспекція з благоустрою м. Суми» передати ці номери правоохоронним органам, аби ті знайшли управу на порушників.

Принагідно Олексій Олійник повідомив, що на підприємстві вже завершуються підготовка до облаштування сортувальної лінії. Для цього вже отримали спеціальне обладнання, розпочнеться його монтаж та опоряджувальні роботи.