Print
Hits: 1403

Заклади освіти та охорони здоров'я міського підпорядкування готові до початку опалювального сезону.

Про це під час щопонеділкової апаратної наради повідомила заступник генерального директора ТОВ «Сумитеплоенерго» Надія ПОКУТНЯ.

За її словами, із 27 дошкільних навчальних закладів акти готовності до опалювального періоду отримали всі, окрім відомчого садка Управління Національної поліції.

З 23 шкіл документ про готовність приймати тепло мають 22. Залишилось вирішити питання по зовнішніх мережах, що ведуть до школи № 9. Втім, як зауважила начальник управління освіти і науки Антоніна ДАНИЛЬЧЕНКО, йдеться про ділянку, що знаходиться поза зоною відповідальності освітян.

Щодо лікувально-профілактичних закладів, то всі сім, що належать до компетенції міста, мають акти готовності до опалювального сезону. А от із дванадцяти лікарень обласного підпорядкування, повідомила керівник теплопостачального підприємства, такий документ мають лише дев'ять.

По житловому сектору, за словами Надії Покутньої, з 958 будинків, які опалює ТОВ «Сумитеплоенерго», акти готовності є по 344.

Із 275 житлових будинків, що отримують послугу від Дирекції «Котельня Північного промвузла», повідомив директор департаменту інфраструктури міста Григорій ЯРЕМЕНКО, до отримання актів готовності пред'явлено 194, підписано документи по 34.

Міський голова вкотре наголосив на негайному виконанні робіт із підготовки обласного центру до зими. При цьому, зазначив він, контрольний термін не 15 жовтня, а 1 жовтня. Адже саме цю дату визначив голова облдержадміністрації Микола КЛОЧКО. Окрім того, в разі істотного зниження температури повітря опалювальний сезон може розпочатись раніше.