Print
Hits: 1442

Виконавчий комітет рекомендував ТРЦ «Київ» привести до ладу фасад будівлі та прилеглу до нього територію.

Це позиція не лише міської влади, але й самих городян, яку вони висловили у петиції. У ній сумчани прохали відреагувати на непривабливий вигляд будівлі, хаотичне розміщення реклами та МАФів поруч з нею.

За визначений час петиція отримала на свою підтримку понад 250 підписів і через це була винесена на розгляд відповідного структурного підрозділу, який, опрацювавши це звернення, підготував відповідний проект рішення виконавчого комітету.

Присутні на засіданні представники керівництва ТРЦ «Київ» зауважили, що заклад та його прилегла частина перебувають в порядку, як те було передбачене попереднім рішенням виконавчого комітету.

Така впевненість змусила міського голову Олександра ЛИСЕНКА звернутися до начальника управління «Інспекція з благоустрою міста Суми» Руслана ГОЛОПЬОРОВА з дорученням проінспектувати, наскільки така інформація відповідає дійсності.

Позицію міського голови підтримав і виконавчий комітет. Його члени рекомендували адміністрації торгівельно-розважального закладу в термін до 1 грудня поточного року встановити тимчасові споруди для здійснення підприємницької діяльності виключно на підставі отриманих у встановленому порядку паспортів прив’язки тимчасових споруд згідно чинного законодавства та привести прилеглу до торгового центру територію у відповідність до затвердженого плану благоустрою території.

Після цього вже за два тижні, 15 грудня, має відбутися перевірка, яка й покаже, наскільки адміністрація закладу дослухається до вимог міської влади.