001.jpg

Відділ охорони здоров’я інформує про виконані минулого тижня у лікувально-профілактичних закладах міста ремонтні роботи.

У міській клінічній лікарні № 1 продовжували наводити лад у харчоблоці (сума виділених коштів – 300 тис. грн.), поліклінічному відділенні № 2 (сума виділених коштів – 755,1 тис. грн.), центральній стерилізаційній (орієнтовна вартість ремонту – 40 тис грн. – власні надходження від платних послуг).

Також у закладі встановлювали чотири нових вікна (архів та сестринська приймального відділення) на загальну суму 15 тис. грн. За рахунок позабюджетних коштів частково замінювали кахельну підлогу, ремонтували палату № 4 в ортопедично-травматологічному відділенні № 2.

Тим часом у міській клінічній лікарні № 5 проводили ремонт палати у хірургічному відділенні та клініко-діагностичній лабораторії.

Міська дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди ремонтувала педіатричне відділення № 4 дитячої поліклініки № 2 по вул. О. Аніщенка (сума виділених коштів – 560 тис. грн.). Паралельно виконувались роботи з ремонту вхідної групи відділення анестезіології з ліжками для інтенсивної терапії по вул. Троїцькій (сума виділених коштів – 290 тис. грн.).

У міському клінічному пологовому будинку Пресвятої Діви Марії, як і кілька тижнів до цього, ремонтували підвал гінекологічного відділення, у Центрі первинної медико-санітарної допомоги № 3 оновлювали кабінети.