0012.jpg

Наприкінці листопада у Сумах провели дозакупівлю послуг з психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції Державною службою України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції.

Департамент соціального захисту населення повідомляє, що за результатами дозакупівлі укладено договори про надання послуг з психологічної реабілітації з п’ятьма реабілітаційними установами.

Для отримання реабілітаційних послуг учасники АТО, які мають статус інваліда війни чи учасника бойових дій та документ, що підтверджує безпосереднє залучення до виконання завдань антитерористичної операції в районах її проведення, мають звертатися до органів соціального захисту населення за місцем реєстрації та заповнювати заяву. До останньої обов’язково додаються: копія посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни та копія документа, що підтверджує безпосереднє залучення до виконання завдань антитерористичної операції в районах її проведення.

Під час подання копій, особа надає їх оригінали для огляду.

Додаткову інформацію можна отримати в управлінні у справах інвалідів, людей похилого віку та надання соціальних послуг департаменту соціального захисту населення за адресою: м. Суми, вул. Харківська, 35, каб. 125, тел.:60-44-98.