007.jpg

Необхідну інформацію про волонтерів, котрі допомагають АТО, сумчани можуть знайти на електронному сервісі «Дані Реєстру волонтерів АТО».

всю, сумчанам варто лиш скористатися В Державній податковій інспекції у м. Сумах інформують, що Наказом Міністерства фінансів України від 30.10.2014 року № 1089 був затверджений Порядок формування та ведення Реєстру волонтерів антитерористичної операції.

Необхідний він для того, аби інформація про волонтерів АТО була впорядкована та систематизована.

З огляду на це державна фіскальна служба України створила та адмініструє Реєстр в електронній формі, який щодекади оприлюднює на власному веб - порталі.

В Реєстрі значиться така інформація: прізвище, ім’я, по батькові волонтера АТО; категорії фізичних осіб, на користь яких надається благодійна допомога волонтером; реквізити незакритих банківських рахунків волонтера АТО (найменування банку, код банку, номер рахунка, валюта рахунка, дата відкриття); найменування органу ДФС за основним місцем обліку волонтера АТО; дата початку здійснення фізичною особою діяльності як волонтера АТО; дати включення до Реєстру, внесення змін до Реєстру стосовно волонтера АТО; дата припинення діяльності як волонтера АТО; дата виключення з Реєстру.

Скористатися електронним сервісом «Дані Реєстру волонтерів АТО» можна за посиланням: http://sfs.gov.ua/volontery.