003.jpg

Днями в обласному центрі відбулося друге засідання дорадчого комітету з організації та проведення громадських слухань щодо проекту міського бюджету та проекту Програми економічного та соціального розвитку м. Суми на 2017 рік.

Як повідомила заступник голови дорадчого комітету Лариса СКИРТАЧ, з 24 листопада по 8 грудня включно на електронні адреси виконавчих органів надійшло 19 звернень-пропозицій до проектів даних документів. З них дев'ять до проекту Програми економічного та соціального розвитку м. Суми на 2017 рік від п’яти учасників електронних консультацій, в яких було порушено 14 питань. Ще 10 звернень-пропозицій, які надійшли від чотирьох учасників електронних консультацій та містили 20 питань, стосувалися проекту міського бюджету на наступний рік.

Під час другого засідання дорадчого комітету з організації та проведення громадських слухань щодо проекту міського бюджету та проекту Програми економічного та соціального розвитку керівники структурних підрозділів міської ради, які беруть участь у підготовці проектів головного міського кошторису та програми, представили чорнові варіанти доповідей, які вони виголошуватимуть на громадському обговоренні. Остаточні варіанти повідомлень керівники виконавчих органів презентуватимуть сьогодні, 15 грудня, під час завершального засідання дорадчого комітету.

Нагадаємо, громадські слухання щодо проекту міського бюджету та Програми економічного і соціального розвитку міста Суми на 2017 рік відбудуться найближчої суботи, 17 грудня, о 10:00.