0012.jpg

У середу, 21 грудня, в Сумах відбудеться конкурс з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування.

Як повідомив начальник відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО, на конкурс виносяться 32 об’єкти, що включають 39 маршрутів.

Конкурс розпочнеться о 9:00 у каб. № 59 (майдан Незалежності, 2, 4-й поверх).

Щодо звинувачень в отриманні неправомірної вигоди, підставою для яких стало придбання посадовцем в одній із приватних фірм радіатора та охолоджувальної рідини для власного автомобіля на умовах відтермінування розрахунку, і у зв’язку з чим у п’ятницю в робочому кабінеті посадовця, в його автомобілі та за місцем його проживання відбулись обшуки, Сергій Яковенко повідомив наступне. Дійсно, два місяці тому він замовив в одній із фірм дані товари. Оскільки їхня вартість була значною, було досягнуто домовленість про відтермінування сплати. На даний момент посадовець повністю розрахувався за товар.

Керівник фірми, що виступала продавцем, зазначив начальник відділу відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг, не мав і не має жодного стосунку до здійснення пасажирських перевезень.