005.jpg

ТОВ «Сумське підприємство обслуговування житла» («СПОЖ») здійснив розрахунок тарифу на послуги з утримання будинків, споруд і прибудинкових територій для ОСББ.

«Харківська 40/2 БЛОК А» по вул. Харківська, 40/2. Протягом двох тижнів жителі будинку мають можливість подати свої пропозиції та зауваження.

ТОВ «СПОЖ» на підставі договору від 1 червня 2016 року надає послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкової території мешканцям будинку № 40/2 по вул. Харківська (блок А).

Розрахунок комірного виконаний згідно з вимогами постанови Кабінету Міністрів України від 1 червня 2011 року № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги» та наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 25.12.2013 р. № 603 «Про затвердження Норм часу та матеріально-технічних ресурсів, норм обслуговування для робітників при утриманні будинків, споруд і прибудинкових територій», виходячи з планових витрат.

Розмір щомісячної плати за надані послуги складає 1,19 грн./м² з урахуванням вартості комунальної електроенергії.

Умови плати за надання послуг та складові тарифу були розглянуті та погоджені на загальних зборах мешканців.

Зауваження та пропозиції щодо розрахованого тарифу на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій приймаються ТОВ «СПОЖ» протягом 14 днів з дня опублікування даної інформації за адресою: 40007, м. Суми, вул. Зеленко, 4, тел. для довідок: 36-03-70.

Переглянути розрахунок тарифу