007.jpg

10 лютого відбулося обговорення основних пунктів Інвестиційної програми виробництва, транспортування та постачання теплової енергії ТОВ «Сумитеплоенерго» на 2017 рік.

З цією метою зібралися члени двох депутатських комісій: планово-бюджетної та з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, енергозбереження, транспорту та зв’язку.

Спершу присутні заслухали звіт заступника директора ТОВ «Сумитеплоенерго» Надії ПОКУТНЬОЇ, яка доповіла про роботу підприємства та зосередила увагу на цілях та завданнях, задля досягнення та вирішення яких і було розроблено дану Інвестиційну програму.

Зокрема, Надія Покутня повідомила, що впровадження останньої в життя дозволить замінити аварійні ділянки теплових мереж, 80% яких на сьогодні не придатні для використання. Окрім того, за словами заступника директора ТОВ «Сумитеплоенерго», можна буде зменшити споживання енергоносіїв газу та електричної енергії, а також безперебійно та безаварійно постачати тепло сумчанам.

Члени комісій уважно заслухали доповідь Надії Покутньої та поставили свої запитання стосовно деяких пунктів Інвестиційної програми. Всі без винятку вони будуть взяті на опрацювання керівництвом підприємства.

Наступне засідання двох комісій відбудеться вже за тиждень. Аби отримати більш повну інформацію та почути відповіді на запитання щодо обговорюваного документу , на чергове засідання запросять профільного заступника міського голови Олександра ЖУРБУ та директорів профільних департаментів та управлінь.

Про те ж, яким чином впроваджувалися заходи, прописані в Інвестиційній програмі виробництва, транспортування та постачання теплової енергії ТОВ «Сумитеплоенерго» на 2016 рік, звітуватиме директор цього підприємства.