0010.jpg

15 березня відбулася чергова робоча зустріч голів будинкових комітетів із представниками департаменту інфраструктури міста.

Представники більше двох десятків будинкових комітетів прийшли до міської ради, аби поспілкуватися із директором департаменту інфраструктури міста Григорієм ЯРЕМЕНКОМ та почути отримати відповіді на найбільш наболілі для них питання.

Головним чином говорили про тариф на обслуговування прибудинкової території та його складову. Зокрема, йшлося про покіс трави влітку, прибирання снігу взимку, технічне обслуговування ліфтів та ОДС, дератизацію та дезінфекцію підвальних приміщень, обстеження димових та вентиляційних каналів.

Окрім того, до спілкування долучився і директор КП «Міськсвітло» Едуард ВЕЛИТЧЕНКО, який поінформував про впровадження енергозберігаючого освітлення на вулицях міста. У тому випадку, коли є необхідність або бажання мешканців замінити ліхтарі старого зразка на світлодіодні або з датчиками руху, КП «Міськсвітло» готове сприяти у цьому.

В цілому діалог був конструктивним та діловим, адже обидві сторони були зацікавлені у співпраці над вирішенням проблем містян.