001.jpg

17 березня на позачерговому засіданні члени виконавчого комітету повернулися до розгляду тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій для семи обслуговуючих організацій.

Мова йде про частину будинків, які обслуговують ТОВ «Компослуги», ТОВ «Жилищник», ТОВ «СЕРВІС-ДІМ», ТОВ «Оселя», ТОВ «ТЕХ-КОМСЕРВІС», ТОВ «СПОЖ», ТОВ «ДІМЕКС-КОМФОРТ» - від одного до десятка будівель. До того ж, це житлово-будівельні кооперативи та будинки, де створені ОСББ. Фактично це лише 0,5% помешкань від усього житлового фонду міста.

Встановлення нового розміру тарифів обумовлене зростанням вартості складових, у тому числі мінімальної заробітної плати, електроенергії, матеріалів тощо. Крім того, встановлення виконавчим комітетом тарифів дозволить вирішити питання надання мешканцям цих будинків якісних послуг та субсидій.

Попередньо члени виконавчого комітету провели зустрічі з мешканцями будинків, визначившись з їх оповіщенням про новий розмір комірного та з іншими організаційними питаннями.
У підсумку, рішення по кожному з ЖЕКів було ухвалене більшість голосів членів «міського уряду».