005.jpg

З 15 травня департаментом соціального захисту населення змінено умови прийому деяких категорій громадян.

Новації запроваджено з метою підвищення якості обслуговування громадян, зокрема ветеранів війни з числа учасників антитерористичної операції та членів їх сімей, а також осіб з інвалідністю та громадян, які ними опікуються.

Відтепер прийом вищевказаних категорій громадян проводиться за принципом «єдиного вікна» у просторій Громадській приймальні департаменту, яка розташована на першому поверсі адмінбудівлі за адресою: по вул. Харківська, 35, каб. 135.

Для прийому таких громадян організовано два робочих місця: № 13 і № 14, на яких працюють спеціалісти управління у справах інвалідів, людей похилого віку та надання соціальних послуг, які нададуть кваліфіковані консультації чи роз'яснення, допоможуть оформити документи з питань забезпечення санаторно-курортним лікуванням, проходження психологічної реабілітації, відшкодування вартості проїзду до реабілітаційних установ та назад, професійної адаптації, отримання різних видів матеріальної допомоги, тощо.

Прийом громадян проводиться з понеділка по четвер з 8:00 до 18:00, у п'ятницю – до 17:00 (без перерви на обід) за попереднім записом. При цьому завчасно записатися на прийом до спеціалістів можна як безпосередньо в департаменті (у Інформатора), так і за телефонами: 635-497, 604-506.

Такі зміни в організації прийому громадян спрямовані, насамперед, на підвищення якості і комфортності обслуговування громадян, уникнення черг, а також раціональне використання часу як громадян, які звертаються до департаменту, так і працівників.