006.jpg

Після 20 червня у обласному центрі розпочнеться активна фаза реалізації проектів громадського бюджету, виконавцем яких є управління капітального будівництва та дорожнього господарства.

За інформацією управління, завершено експертизу проектно-кошторисної документації по усім шести проектам, якими опікується підрозділ.

Протягом поточного та попереднього тижня його фахівці проводили зустрічі з авторами, проектантами з виходом на місце, під час яких обговорювалися аспекти реалізації ініціатив та задумів містян.

По двом проектам:

  • Здорова нація - сильна громада - багата Україна (створення зони відпочинку на Добровільній в районі скверу по вул. 2-га Північна)
  • Будівництво скверу біля будинку № 81 Б по вул. Ковпака в м. Суми

роботи планують розпочати у третій декаді червня.

По решті чотирьом:

  • Спортивний майданчик для дітей та дорослих «Зоряний» (вул. Г.Кондратьєва, 154/2)
  • Оновлення шкільного стадіону, будівництво дитячого майданчику на території ЗОШ №5 для забезпечення активного відпочинку й дозвілля, занять спортом мешканців Баранівки та Луки
  • Спортивні майданчики для міні-футболу, бадмінтону для дітей та молоді в ДП «Казка»
  • Тато, мама, спорт і я - щаслива, сучасна, українська сім'я (спортивний майданчик у дворах по вул. Новомістенська, 23 та 25 та пр. Шевченка, 19-25)

початок реалізації запланований на першу декаду липня.

Наразі триває визначення виконавця робіт та укладання з ними договорів. Після цього - проведення авансових платежів для придбання матеріалів та обладнання та власне початок робіт.

Нагадаємо, що торік сумчани обрали 17 проектів у рамках громадського бюджету, які будуть реалізовані цього року міською владою.